office@kabor-bg.com       0887 961 664   0878 331 787     0746 3 76 43

За нас

КОИ СМЕ НИЕ?

Кабор Еоод е основана през 2009 година от Красимир Борилов – специалист в областта на Соларните, Отоплителни, Газови, Климатични и ВиК инсталации с близо 25 години професионален опит.

нашата мисия

Когато работата, е не е просто задължение или необходимост, когато работата не е просто навик, а призвание и ти носи 100% двупосочна удовлетвореност, тогава работата се превръща в твоя мисия!

Затова нашата основна мисия в Кабор Еоод, е всеки един клиент да получи най-доброто обслужване, от най-добрите специалисти, използвайки най-качествените материали и съоръжение, на най-добрата цена!

3650

Изградени инсталации

219

Бизнес проекта

17

Сертификата и лиценци

13

Години опит

Екипът на Кабор ЕООД силно вярва, че няма универсални решения, защото всеки един бизнес или всяко едно домакинство, е уникално само по себе си. Това налага създаването на индивидуална стратегия и единствено по рода си проектиране и изграждане!

Основните дейности на фирма Кабор Еоод са: изграждане, проектиране и Сервиз на Газови ИнсталацииОтоплителни инсталацииСлънчеви Инсталации, Климатични Инсталации и ВиК

Газови инсталации

Кабор Еоод предоставя високо-технологични решения за изграждане на газови инсталации в жилищни обекти, производствени и промишлени обекти, офиси и административни учреждения.

Фирмата ни притежава отлична материална и техническа осигуреност, както и високо квалифициран персонал.

Отоплителни Инсталации

Осъвършенствани сме в изграждането на Термопомпени и Инсталации с Котли на твърдо гориво, пелете или дърва. Не правим компромис с качеството, затова използваме само високо качествени материали и уреди, за да подсигурим вашия конфорт през зимата.

Соларни и Фотоволтаични Инсталации

Соларната инсталация е най интелигентната и ефикасна система за произвеждане на топлина. Енергията, натрупвана в соларните колектори се съхранява и използва за подгряване на битова топла вода и за подпомагане за отоплението. Соларната система е добър избор за почти всяко домакинство.

Водопровод и Канализация

Разполагаме с необходимата квалификация и опит в изграждането и поддръжката на ВиК инсталации. А, ако вече изградената инсталация се нуждае от ремонт, ние ще осигурим качествено и бързо обновяване на ВиК инсталацията.

Климатични Инсталации

Кабор Еоод предоставя високо-технологични решения за изграждане, доставка и сервиз на  климатични инсталации за жилищни, офис, търговски и промишлени обекти. Специалистите ни осъвършенствани в монтажа на различните типове и мощности климатици и начини за монтаж (стенни, подови, касетъчни, колонни и т.н.). 

Партьори

Повече от 12 години ние се доверяваме на нашите Български и Международни партньори, които ни осигуряват продукти със сертифицирано качество, създадени спрямо последни технологии.

елтерм-еоод-лого
стил-калор-лого

Контакти

Ако имате въпроси или нужда от консултация и посещение на място, не се колебайте да се свържете с нас, като използвате  данните за контакти по-долу. 

  • +359887961664
  • +359878331787
  • +35974637643
  • office@kabor-bg.com
  • ул. Стефан Стамболов 29, 2800 Сандански
a