office@kabor-bg.com       0887 961 664   0878 331 787     0746 3 76 43

Услуги

Ние сме добри в това, което правим

Кабор ЕООД е водеща компания в областта на Газификацията, Отоплението, Климатизацията и Водоснабяването. Имаме необходимите сертификати и лицензи, с които да упражняваме всчка една от нашите услуги. Нашият дългогодишен опит ни позволи да се специализираме в:

Газови Инсталации

Отоплението на Газ се води №1 на отоплителния пазар и е предпочитан метод за отопление при все повече домакинства, фирми и предприятия. За нас комфортът и икономически ефективният ефект е важен за нашите клиенти, ето защо винаги препоръчваме най-добро и икономично решение!

Научи повече

ОТОПЛИТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

Поради непрекъсното увеличаващите се цени на електроенергията, отоплението през зимните месеци е основна грижа и проблем за много домакинства и предприятия. 

Научи повече

Соларни Инсталации

Изграждането на Соларна инсталация за топла вода, подпомагане на отоплението или за производство на енергия, този тип слъчневи системи пестят голяма част от разходите за енергия и по този начин вложената инвестиция се възвръща само за няколко години. Икономическият ефект от използването на соларна система е спестена енергия за една година – 3200 – 3800 kWh, което ще рече, че Слънчевите колектори като замесители на класическия ел. нагревател, спестяват до 70% от разходите за битова гореща вода.

Научи повече

КлиматичНИ ИНСТАЛАЦИИ

Проектираме и изграждаме качествени и ефективни климатични инсталации за жилищни сгради, обществени и търговски обекти, индустрия и общини.

Научи повече

За Какво Гарантираме

Кратък срок за Изпълнение на Проек

Лоялност

Професионализъм

Високо качество

Прецизност

Поддръжка и Сервиз

a