Стенен Газов Котел Bosch Condens 7000i W

  • Пестите енергия, без да се налага да правите абсолютно нищо, благодарение на вградената
    модулираща горелка на Condens 7000i W.
  • В широк диапазон от 12,5 до 100% от максималната
    отоплителна мощност, той автоматично се адаптира, за да отговори на Вашите текущи потребности от отоплителна енергия. Това е предпоставка за ефективната му работа, дори когато не се нуждаете от работата му на пълна мощност.
  • Лесно управление

От дисплея може да настройвате функциите на отоплителната Ви система само чрез натискането на един бутон. Освен това Condens 7000i W се свързва изключително лесно към интернет чрез смарт контролер, като така управлявате удобно уреда с интуитивно приложение – от всяко място и по всяко време.

Подходящо решение за модернизиране на отоплението и Висока Ефективност!

  • Стенният газов котел  Bosch 7000i W има изключително компактни размери и заема много малко пространство. Това го прави подходящо решение не само за ново строителство, но и при реконструкции. Просто заменяте старата Ви газова отоплителна система с Condens 7000i W – и сте готови!
    • Изключително красив

Няма да ви се налага да криете този уред: неговият
завладяващ дизайн привлича всички погледи.

С атрактивния си дизайн (в черен или бял цвят) Condens 7000i W се вписва идеално в интериора, монтиран както в коридора, така и в банята или кухнята. Избирайки Condens 7000i W, Вие избирате технология, която заслужа да се види.