Отопление с Пропан - Бутан

Отопление с Пропан - Бутан

Отопление с Пропан - Бутан

Отопление с газ Пропан-Бутан - Достъпна и евтина алтернатива на природния газ

Отоплението с Газ си остава един от най ефективния начин за отопление. Но, ако нямате изградена газопроводна мрежа до вашата вила или къща и разполагате с място, където да се монтира надземен или подземен резервоар, ние ви препоръчваме този начин на отопление.

Пропанът за битови нужди, предоставя комфорт и топлина, лесен е за управление и неговото правилно използване е икономичен и може да доведе до намаляването на сметките ви за отопление. На пазара има десетки доставчици за зареждане на резервоарите, а след като заредите веднъж за целия отоплителен сезон, това ви дава сигурност по отношение на доставката и цената.

Резервоар за пропан с надземен монтаж.

Резервоар за пропан по време на мотажа, преди зариването му с земна маса.

Сервизният отвор на резервоара за обслужване е единствената видима част в двора.

За какво може да се използва Пропан-бутана?

Отопление

Топла вода

Готвене

Подово отопление

Какво ни е нужно за инсталация с Пропан-бутан?

Газов Котел

Правилният избор на Газов котел за вашето жилище е изключително важно. Но е важно и да знете, че котлите, които предлагаме работят и на природен газ, и на пропан бутан. Котел трябва да бъде съобразен с квадратурата, която предстои да отоплявате. 

Ние може да помогнем с този избор, като заявите безплатна консултация, без ангажименти. Предлагаме най добрите котли на пазара на конкуретни цени, както и пълен сервиз и обслужване.

Отоплителна система

Правилно изградена отоплителна система също е от голяма важност, тъй като това може да рефлектира върху ефективността на отопление и най-вече върху месечните ви сметки.

Отоплителната система може да е подова, без видими радиатори и тръби, или с радиатори.

Резервоар за LPG

Пропан-бутанън или още наричан – LPG газ или втечнен газ, е лесен за съхранение в големи количества, защото при малко по-високо налягане от атмосфертното се втечнява.

Когато се използва за битови нужди е необходимо да се поставят надземни или подземни резервоари, с капацитет, който е достатъчен за годишната ви консумация така, че да не се налага да зареждате повече от веднъж годишно.

Изпратете ни съобщение

Полезни връзки