услуги

Нашите Услуги

Кабор ЕООД е водеща компания в областта на Газификацията, Отоплението, Климатизацията и Водоснабяването. 

Имаме необходимите сертификати и лицензи, с които да упражняваме всчка една от нашите услуги. Нашият дългогодишен опит ни позволи да се специализираме в:

фотоволтаични-соларни-системи-кабор-еоод

Фотоволтаични Инсталации

Фотоволтаични Инсталации

 Проектиране, интегриране и инсталиране на малки, средни и големи фотоволтаични системи, включващо всички етапи по планиране, доставка и монтаж на соларните модули на различни доказали се във времето производители.

Всяка една фотоволтаична соларна инсталация се изработва по индивидуален проект, спрямо нуждите на инвеститора, като след всеки завършен успешно проект, ние издаваме необходимите декларации за качество и сертификати за въвеждане в експлоатация и гаранции за извършените работи.

фотоволтаични-панели-за-ток

Соларни Инсталации

Соларни Инсталации

Изграждането на Соларна инсталация за топла вода, подпомагане на отоплението или за производство на енергия, този тип слъчневи системи пестят голяма част от разходите за енергия и по този начин вложената инвестиция се възвръща само за няколко години.

Икономическият ефект от използването на соларна система е спестена енергия за една година – 3200 – 3800 kWh, което ще рече, че Слънчевите колектори като замесители на класическия ел. нагревател, спестяват до 70% от разходите за битова гореща вода.

газови-инсталации-кабор-еоод

Газови Инсталации

Газови Инсталации

Отоплението на Газ се води №1 на отоплителния пазар и е предпочитан метод за отопление при все повече домакинства, фирми и предприятия. За нас комфортът и икономически ефективният ефект е важен за нашите клиенти, ето защо винаги препоръчваме най-добро и икономично решение!

ОТОПЛИТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

ОТОПЛИТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

Поради непрекъсното увеличаващите се цени на електроенергията, отоплението през зимните месеци е основна грижа и проблем за много домакинства и предприятия. 

климатични-инсталации

Климатични Инсталации

Климатични Инсталации

Проектираме и изграждаме качествени и ефективни климатични инсталации за жилищни сгради, обществени и търговски обекти, индустрия и общини.

Closeup male plumber worker in blue denim uniform, overalls, fixing sink in bathroom with tile wall. Professional plumbing repair service, installation of water pipes, man mounted sewer drain

Водопровод и Канализация

Водопровод и Канализация

Проектираме и изграждаме качествена инсталация за водопровод и канализация за жилищни сгради, обществени и търговски обекти, индустрия и общини.

За Какво Гарантираме

Кратък срок за Изпълнение на Проек

Лоялност

Професионализъм

Високо качество

Прецизност

Поддръжка и Сервиз

Полезни връзки

©2022. Kabor Ltd. All Rights Reserved.