Газови Инсталации

Природен газ – Ниски сметки, екологично, лесно и комфортно

Природният газ и до днес остава един от най-ефективният начин за отопление. Ако имате изградена газоразпределителна мрежа до вашето жилище, ние ви препоръчваме този начин на отопление. Природният газ предоставя комфорт и топлина, лесен е за управление, напълно безопасен и неговото правилно използване може да доведе до намаляването на сметките ви за отопление драстично.

Нямате достъп до газоразпределителната мрежа?

За какво може да се използва Природният Газ?

Отопление

Топла Вода

Готвене

Подово Отопление

Какво ни е необходимо, за да се отопляваме ефективно на Газ?

Газов Котел

Правилният избор на Газов котел за вашето жилище е изключително важно. Трябва да изберете газов котел за квадратурата, която предстои да отоплявате. Ние можем да помогнем с този избор, като заявите безплатна консултация, без ангажименти. Предлагаме най-добрите котли на пазара на конкуретни цени, както и пълен сервиз и обслужване.

Отоплителна система

Правилно изградена отоплителна система също е от голяма важност, тъй като това може да рефлектира върху ефективността на отопление и най-вече върху месечните ви сметки. Отоплителната система може да е подова, без видими радиатори и тръби, или с радиатори.

Изградена Мрежа

Въпреки, че има вариант да се подаде заявление за включване към газоразпределителната мрежа, определено включването става много по-лесно и бързо, ако вече има изградена такава до вашия дом. Проверете при доставчика, който отговаря за Вашия град дали има изградена такава или дали се планира скоро да бъде изградена или ни се обадете и ние ще ви съдействаме.

Предимства при използването на Природен Газ

Ниски сметки

Постоянно топла вода

Комфорт и Уют

еко-отопление-газ-кабор-еоод

Екологично и чисто

Бърза възвръщаемост

Без да носиш и зареждаш

Полезни връзки

©2022. Kabor Ltd. All Rights Reserved.