Подово Отопление

Водно подово отопление

Комфорт, неангажиращ интериор, ефективност

Подовото отопление днес е най-ефективният и комфортен метод за отопление на жилища и офис сгради. Комфортът, осигурен от него е несравним. Подовото отопление осигурява равномерна температура в цялото жилище, с по-малки топлинни загуби. Не нарушава интериора и не отнема ценно пространство от дома ви. Благодарение на голямата площ подовото отопление работи с ниски температури на водата, което води до намаляване на разходите за отопление.

Предимства на подовото отопление

Комфорт и тишина

Комфорт и тишина

Неагажиращ-интериор-кабор-еоод

Неангажиращ интериор

спести-пари-кабор-еоод-подово-отопление

По-ниски сметки

Дълъг-живот-и-сигурност-подов0-отипление-кабор-еоод

Дълъг живот и сигурност

Какво е нужно, за да ползвам подово отопление?

Източник на топлина

Подовото отопление, работи на същия принцип, както радиаторната система. Нужен е уред, който да произвежда топла вода. Ето защо можете да ползвате, газови котли, котли на пелети и електричество, както и термопомпи, за да осигурите нужната топла вода за захранване на подовата отоплителна система.

Тръбна подова система

Правилно изградена отоплителна система също е от голяма важност, тъй като това може да рефлектира върху ефективността на отопление и най-вече върху месечните ви сметки. При подовото отопление, задължително се залагат изолационни подложки за пода и стените, високотехнологични тръби, а самата система трябва да бъде проектирана с отделни кръгове за всяко помещение, за да може да постигнете нужния контрол и температура.

Система за управление

Съвременната подова система се е изгражда с нужните елементи за управление – елекрически задвижки за всеки отделен кръг, стайни програматори и много други механизми за управление по желание на клиента. Целта е да можете да поддържате желаната температура във всяко отделно помещение и в същото време да получите ефективност, която да доведе до намаляване на месечните ви разходи за отопление.

Полезни връзки

©2022. Kabor Ltd. All Rights Reserved.